Keskiv. 13. Kesäk.

Kotona. Ja nyt Levämäki hätäytyneenä oli soittanut Helsingistä, että minun pitäisikin, muka, henkilökohtaisesti olla itse valvomassa E. K. Oyn konkurssissa Pyrkijän rahastoa jonka olen luovuttanut Suomen Nuorison Liitolle. Olin viikko takaperin Hgissä ja pyysin pyytämällä että hän nyt vain hoitaa asian niin, ettei se jää valvomatta, sekä – vielä kirjoitin!
Tässä sitä sitte ollaan!
En mene. Kirjoitin hänelle uuden siirron. Elleivät he viitsi hoitaa asiaa kun rahat olen lahjoittanut, miksi minä sinne enää menisin!
Herra Jla minkälaisia ovat nämä ihmiset.
Tänään saivat V. Rajala ja kumpp. valmiiksi pihatupa-saunarakennuksen. Olin heihin tyytyväinen, ja samoin sanoivat he olevansa.
Teimme uuden urakan. He siirtävät ja pitelevät 3-pesäisen heinäladon niityllä ja saavat siitä 600 mk.