Lauant. 27. p. Jouluk.

Tänään odotamme tänne maalaisliiton sanomalehtimiehiä vieraiksemme. Vain 2 on ilmoittautunut. Aamulla on ulkona 4 astetta lämmintä, harvinaisen pimeä. Ei sada vettä, lumesta ei puhettakaan.
Kalliolta sain eilen kirjeen jossa hänkin valittaa valtiollista väsymystään, – nyt ensi kerran. Mies onkin ollut mukana yhtämittaa 20 vuotta! Kun, ja jos hän jättää pian ryhmän, se tulee olemaan ryhmälle korvaamaton vahinko. Niin puhdasta luonnetta ei ole montaa.
Tänne tuli ml. sanomalehtimiehiä Hautamäki, Hannula, Lappalainen, Mattila.
Pidimme hauskaa kaiken päivää, jauhoimme kaiken maailman asiat ja säilytimme hyvän yhteisymmärryksen. Päätettiin useista järjestöämme koskevista asioista. M.m. päätettiin lehtien johtokunnille ehdottaa että he antaisivat matkarahoja lehtien toimittajain yhteisiin järjestökokouksiin, että järjestettäisiin mahdollisuutta siihen, että nuoria toimittajia vaihdetaisiin kuukaudeksi kerrallaan, että saisivat tutustua toisten toimitusten työtapaan, sekä vihdoin että annetaisiin vuosittain oma albuumi, josta tulot tulisivat ml. sanomalehtimiesyhdistykselle. Näistä tehdään ehdotus yhdist. kokoukselle Pääsiäisenä.
Päivä oli erittäin hauska päivä. Toverieni raikas ja ehdoton raittiushenki teki hyvän vaikutuksen. Heidän kanssaan on hauska ajaa samaa otetta. Jospa vain maalaisliittolaiset ymmärtäisivät näiden miesten arvon. Laskimme, ettei minkään porvaripuolueen lehdistä löydä niin varmoja raittiusmiehiä kuin maalaisliiton.