Sunnunt. 29. Maalisk.

Kotona. Yöllä alkanut lumipyry jatkuu päivällä. Hallituspuuhat ovat eilen, jolloin nimitys piti tapahtuman, rauenneet niin, ettei nimitystä voitukaan toteuttaa. Hlbl. tietää että maanantaina yritetään uudestaan.
Minusta alkaa näyttää siltä, että asia on pilattu. 1:si syy: kun vaalilakia ei hyväksytty pienten puolueiden vaatimassa muodossa, vaikka oli luvattu, 2:si että lähdettiin suunnittelemaan epämääräistä ”työhallitusta,” 3:ksi ettei otettu pohjasta ryhmien kesken varmaa kantaa; 4.si että Pres. ja Pääministeriehdokas halusivat ilmeisesti ruotsalaisvallan pysyttämistä armeijassa.
Jos lähdettiin rehellisesti kolmen suomalaisen puolueen hallitusta yrittämään, hyväksymällä vaalilaki edistysmielisten haluamassa muodossa, ja annettiin ryhmien olla suunnittelemassa ohjelmaa, hallitus olisi syntynyt varmasti hyvin nopeasti.
Iltapäivällä oli minulla se ilo että Aleksei Mitro tuli käymään. Samalla aikaa Hollo. Aleksei ajattelee kuuroudelleen apua siltä englantilaiselta. Kuinka hartaasti toivon että hän sitä saisi. Vietimme kolmisin hyvin hauskan iltapäivän!