Torstaina 15. Elok.

Päivä alkaa hienolla pyrysateella. Vaimoni valitti että minä olen pahallatuulella. Se johtuu auringon puutteesta että olen hiljainen. Pahatuulella en ole. Mutta minä kärsin auringon pysyessä piilossa. Pitäisi aina olla aurinkoa! Minä voin kyllä istua työpöytäni ääressä, ajatella ja tehdä työtä, oli ilma miten ruma tahansa, mutta minä en voi olla silloin iloinen. Illalla kävin pyörällä tervehtimässä vanhan ystäväni opettaja Ollilan perhettä. Koviakokenut pari on nyt palannut takaisin Laihialle, mutta yhtä reippaita he olivat. Olikin ajattelematonta että he lähtivät ollenkaan pois Laihialta. No nyt he ovat oikealla pohjallaan. Nauttikoon vanhuutensa päivät nyt rauhaa ja lepoa.
Jaska Heikkilältä tilasin 1 hehtolitran herneitä.
Merkitsin Laihian sähköosakeyhtiössä 2000 mk osakkeet.