Torstaina 26. Helmik.

Budjettikäsittely jatkuu. Hallitusta haukutaan oikealta ja vasemmalta. Presidentin kanssa perustamisasiassa jo annettiin epäluottamuslause. Erittäin hyökätään Holstin kimppuun.Ryhmämme on kuin vasta kuria harjoitteleva poikalauma. Niillä on joku kiusallinen halu hyökätä, mutta kun eivät voi avoimesti eksyy heidän lipuistaan usein oppositsionin puolelle yksi ja toinen.
On ilmeistä, että siellä on kasvatuksen puute. Minua ne avonaisesti sinne kaikin kaipaavat. Ja näen, että aatteittemme tulevaisuus vaatii minua pois hallituksesta ryhmän keskuuteen. Sillä kun minä täältä eroan ja lopulta jään kotiin, olisi hyvä että ne olisivat paremmin kouluuntuneita kestämään taisteluiden hajotuselementtejä.
Raatikainen on epä-edukseen yhä kehittynyt. Hänellä on niin tavaton katkeruus hallitusta vastaan ja hän kuuluu harjoittavan taka-agitatsionia. Ja sitten hän on niin jupilaiska. Suuresta valiokunnastakin hän kuuluu olevan enimmän pois.
Presidentti panee liian paljon huomiota kesäasuntokysymykseen ja omiin etuihinsa. Kallio pääsemättömissä. Näyttää kuin hänenkään päänsä ei kestäisi nousua. Luulimme sen hänen varmimmaksi puolekseen. Yleensä näkyvät ihmiset olevan vain pieniä.