Torstaina 28 Maalisk.

’’Tiedonantajasta’’ on kokonaan hävinnyt Sotaosasto. Pari eilisen Työmiehen uutista. Merkitsemme sen siksi, että asema kaikilla rintamilla on heille epäedullinen.
Ratkaisun lähenemisen merkkejä.
Liikkuminen kaduilla kielletään nyt klo 8 illalla 6:teen aamulla.
Puhelinkeskustelut kielletään yksityisiltä ensi lauantaista alkaen.
Ruuan puute alkaa toreilla ja halleissa olla niin tuntuva, ettei ole ajattelemistakaan tällä tavoin voitavan jatkaa monta päivää. Ja kun tulee niin monia pyhiä, on pelättävää miten kaikki pääsevät niiden ohi.
Työmiehen pääkirjoituksessa
tänään esiintyy jo aivan toinen sävy kuin tähän asti. Ja kun panee merkille, että se koskee hetken polttavaa suurkysymystä, syyllisten rankaisemista tämän hirmusodan vuoksi, ja, että se nimimerkistä päättäen on Kuusisen kirjoittama, huomaa, että asema alkaa sielläkin jo vaikuttaa pehmittävästi.
Mitään huomattavampia uutisia sotanäyttämöltä ei tässäkään, Työmiehen 84 numerossa ole.
Tampereen tilanteesta
ei ole tänäänkään mitään tarkkoja, eipä edes ollenkaan tietoja. Arvellaan ja huhutaan sen olevan valkoisten hallussa, mutta se ei ole varmaa.
Asema
Tänään emme saaneet yhtään tietoja kaupungin ulkopuolelta.
’’Työmies’’ on yhtä tyhjä kuin toinenkin lehti.
Pitkä-perjantain
iloa pitävät juutalaiset tuolla ylikerrassa. Siellä nähtävästi on parvi juoppoja, jotka rämpyttävät pianoa ja laulavat renkuttavat aivan kuin pahimmassa kapakassa. Saa nähdä saako tänä yönä nukkua. Ne kuuluvat toisinaan prälläävän läpi yön.